Esküvők éjszakája

A jegyespárok és a szolgáltatók közös ünnepe

Ahogyan az előző bejegyzésünkben már megemlítettük, 2019. február 16-án útjára indul az Esküvők Éjszakája (http://eskuvokejszakaja.hu)rendezvényünk is. Számos helyszínen számtalan program és  szolgáltató várja érdeklődéseiteket.

Ez a rendezvény, ha nagyon hasonlítani szeretnénk valamihez, akkor a Múzeumok Éjszakája sorozat testvére lehet, esküvői témakörben.

A sorozat, melynek központi helyszíne Velence, és központi rendezvénye a Velencei Esküvőkorzó & Jegyesek Bálja. Az Esküvők Éjszakájához több településen is csatlakoztak, így lehetőség lesz körbenézni a házasságkötő termekben, esküvői ruhaszalonokban, és speciális cukrászdai és éttermi ajánlatok is várják az érdeklődő párokat.

Egy különleges nap vár Benneteket, amikor jobban elmélyülhettek az esküvőszervezés világában és reményeink szerint rengeteg kérdésre választ kaptok ami megfogalmazódott Kettőtökben a Nagy Napot illetően.

Igazán különlegesség teszi az alkalmat az is, hogy néhány nappal Valentin-napot követően rendezzük meg, így igazi, szerelmes, romantikus hangulatot varázsolhatunk hétvégére.

Nem felejthetjük azt sem, hogy a Házasság Hete (https://hazassaghete.hu) is okot ad az ünneplésre, mely szintén erre az időszakra esik. 2019. február 10-17. között rendezik és talán mondani sem kell, hogy szándékosan ezt az időpontot választottuk mi is az ünneplésre.

Itt még lehetőség van további szolgáltatók csatlakozásához is. Ha szolgáltatóként érdeklődsz rendezvényünk iránt, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, mi szívesen adunk választ kérdéseidre és örömmel látunk partnereink között. (http://eskuvokejszakaja.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük