Elindult a készülődés

Velence, egy új helyszín az esküvőtérképen

Kedves Jegyespárok!

Egy tavaszi ötlet kapcsán összeültünk és megálmodtunk egy új rendezvényt egy csodálatos helyszínre. Hosszú előkészítési munkák után beérni látszik az a gyümölcs amit hónapokon keresztül gondosan nevelgettünk, hatékonyan gondoztunk, így örömmel elmondhatjuk Nektek, hogy 2019. február 16-án a Velence Korzón megrendezzük az I. Velencei Esküvőkorzót és Jegyesek Bálját

Ugye milyen jól hangzik? Mi is egyből beleszerettünk!

 

Miért éppen Velence?

Ez a csodálatos tóparti kisváros utóbbi években óriásit fejlődött, köszönhetően többek között a 2014-ben megnyitott Velence Korzónak. Nyári szezonban szinte nincs olyan nap, hogy turisták százai ne itt csobbanjanak a Velencei-tó kitűnő minőségű vízébe. A nyaralóbarát homokos part, a gyönyörű naplementék, a színes választékkal rendelkező üzletsor és a remek éttermek, kávézók mind a vendég kényelmét és nyugodt kikapcsolódását szolgálják.

Koszti András polgármester úr , valamint a képviselő-testület szívügyének tekinti, hogy a számos sportrendezvény mellett (számos sárkányhajó, kajak-kenu verseny, Tour de Hongrie kerékpárverseny volt már, és elsőként 2018-ban a Nemzeti Vágta megyei előfutamát is itt rendezték) színes kulturális programok, események otthona is legyen a település. Közben lett egy gyönyörű kilátójuk is.https://www.facebook.com/BencehegyikilatoVelence Itt mindenki azért dolgozik, hogy Velence kiemelt desztinációvá válljon. Így, örömmel fogadták kezdeményezésünket, hogy szeretnénk tovább bővíteni a rendezvények sorát, mégpedig egy csodálatos esküvői kiállítással.

Ahogy polgármester úr, úgy mi is szeretünk mindent egy picit másképpen csinálni, mint ahogyan mások, ezért nem csak egy kiállítást álmodtunk meg, hanem egy hiánypótló Jegyesek Bálját is, ahol az érdeklődő párok igazi esküvői hangulatban kapcsolódhatnak ki és ismerhetnek meg szolgáltatókat.

 

És, ha mindez nem lenne elég, hogy még egyedibbé tegyük rendezvényünket ezzel egyidőben útjára indítjuk Esküvők Éjszakája sorozatunkat, hogy az ország számos pontján közösen ünnepeljenek ezen a napon a szolgáltatók és a jegyes párok, vagy még a lánykérés előtt álló, érdeklődő szerelmesek.

Még itt sem ért véget a különlegességek sora, egy speciális romantikus szállásajánlattal várjuk a szerelmeseket Valentin-hétvégére.

 

Keressétek további bejegyzéseinket, hogy mindenről időben értesüljetek!

Kövessetek Facebook-on, és Instagram-on is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük